woensdag 22 januari 2014

Vervolgens

 Schiet niet op zo, hè? Eerst vele berichten voor liggen op een niet-bestaand schema, inmiddels zit het weer ouderwets achter de feiten aan. Het kan verkeren. Dat hebben al grotere geesten dan ik geconcludeerd. De kar loopt nog steeds, al is het kraken en piepen niet van de lucht. Drempels hebben nog steeds veel weg van hordes, maar ze worden genomen. De wapenfeiten zijn nietig en voor de buitenwacht niet waarneembaar. Gelukkig ben ik daar zelf nog.

 Het zal aan de winter liggen. Anders zou ik het niet weten. Door de schuld in mijn eigen schoenen te schuiven wordt het d'r ook niet beter op. Een beetje lief zijn voor mezelf kan geen kwaad. Hoop dat de winter een brede rug heeft, want, of ie nou voor mijn gezeur verantwoordelijk is of niet, van het seizoen brouwt ie niks.

 Eerst koffie. Gelukkig weer terug op 'normale' tijden en niet als proloog van de lunch. ..... om een van de hordes te benoemen. Een goed begin van de dag is het halve werk. Mocht de andere helft bestaan uit een goed vertrek richting dromenland, dan wens ik de wereld nu een prettige nachtrust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten