dinsdag 28 januari 2014

Omwegen

 De trein heeft de rails niet verlaten. Dat scheelt een slok op een borrel. Inmiddels beweegt het gevaarte ook weer. Wat buiten niet kan door het weer, binnen niet lukt door mezelf, lukt wel met het aansturen van anderen. Een roeping gemist??

 Allez dan, de winterstop nadert zijn einde en in de Indische oceaan is het altijd zomer. Gooi die maar op een hoop, goed roeren, net tegen de kook aan laten komen en dan bijtgaar het gebodene genieten. Hahaha. Binnenpretjes zijn na leedvermaak de leukste lol, die je kunt hebben. Morgen niet vergeten een bounty te kopen. Voorbereiding is het half werk tenslotte. Kan ik me tijdens het versmikkelen van de tropische vrucht in melkchocola, tegenwoordig volgens mij ook in puur verkrijgbaar, buigen over styrofoam, tegels, sluitprofielen bij dubbele beglazing, stroplafonds en badkamers of zoals dat tegenwoordig heet: een wellness ervaring in eigen Spa.

 Kan makkelijk 50K aan euri kosten, als ik de digitale mooi presenteerderij mag geloven en dan heet dat ook nog eens normaal "omdat je het zelf dubbel en dwars waard bent". Ik ben wel meer waard, maar vindt eerst maar eens een gek, die het daarmee eens is en vervolgens de noodzakelijke flappen uit z'n pocket trekt. Wat een onzin ..... badkamers als balzalen ..... maar leuk om mee bezig te zijn. Nu alleen nog omproppen tot 4,50 x 2,50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten