donderdag 23 januari 2014

@#%$$&^!!

 Oeff. Het kostte eventjes, maar ik ben de schrik te boven. Wakker, eindelijk het bed uitgewurmd en dan een internet dat weigert te openen. Godsammekraken. Als ik aan de dag moet beginnen, dan de rest van de wereld ook en zeker het digitale deel. Ik kom die trap gvd niet voor niks naar beneden!!

 Na een herstart en wat stekkertjes d'ruit getrokken en opnieuw ingeplugged te hebben wilde de wereld weer verschijnen. Sodenondesju. Ben je van dat geëikel met de krantenjongens af, gaat je provider steken laten vallen. Of de netwerkbeheerder. Of mijn apparatuur. Maakt me niet uit wie of wat. En dat op donderdag. Erger kan nauwelijks. Niet doen, verdrikkeme. Gewoon niet doen!!

 Gelukkig is het weer koek en ei tussen mij en de digitale communicatiebrij. Nu in alle rust mijn koffie en dan zien welke goede daden we vandaag voor onszelf gaan verrichten. Ik gok op de afwas. Denk ook dat de kerstbomen februari niet gaan halen met versiering. Dan nog de was opruimen. En het tapijt beestenharen begint ook teveel op een aaneengesloten deken te lijken. Ik laat me verrassen, vanavond weet ik meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten