donderdag 9 januari 2014

Boempats!

 De negende en de target voor de maand is binnen .... Ellende loont in de schrijverij. Het bewijs wordt iedere keer opnieuw geleverd. Het moet wel met wat variatie anders zal het vast een keer tegen zichzelf in gaan en de boel blokkeren. Voorlopig ziet het niet naar een blokkade uit. Tenminste één terrein waarop de zaken geen overdreven extra moeite kosten om ze voor elkaar te boksen. Maar dat betekent niet, dat ik mijn dagen voorlopig achter de Pc ga slijten. Daar zit ik al meer dan voldoende, ook zonder bonusbesteding.

 Dat 'iedere dag iets' moet ook weer voor de rest gaan gelden. Het is, dat het me net weer te binnen schiet. Zoiets heet dan duidelijk nog niet eigen gemaakt te zijn. "Daar gaan we dan maar weer, voor de zoveelste keer verandering in proberen te brengen", zei hij, zuchtte diep en keek glazig in de rondte.

 Nee, in vijf minuten is dat niet gepiept en in 10 ook niet, maar het gaat zeker gepiept worden, is het niet vandaag dan morgen. Hou eens op. Sinterklaas is voorbij. Voor mij, geen kip of ei. Ik zoek me een doel en sta op van de stoel ..... Als je nou een staaltje persoonlijke dwarsliggerij wil zien, dan is het dit wel. Ik tegen mezelf .... Hoelang weet ik me daar al mee te vervelen??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten