zaterdag 18 januari 2014

Verslag

 Het hier laten afweten, zou geen goede zet zijn, dus is het schrapen geblazen. Iets moet ergens vandaan hierheen gehaald worden. Wat die slachtofferrol op welke manier gaat vervullen, maakt nauwelijks iets uit. Een leuke formulering of twee zou een aardig begeleiding zijn. Een relativerende waarneming in de ontbrekende vaart der volkeren als een bloem in de ontbrekende kou van januari. Alles maar met dat ene doel: tekst!

 En dat is gelukt. Net de tweede alinea begonnen en onderwijl verwikkeld in een strijd ter voorkoming van totale taalverkramping. Wat de stand is en/of wie hier aan de verliezende hand is, zou ik eerlijk gezegd niet weten. Ik en de omstandigheden houden elkaar in evenwicht. Eerlijk gezegd moet ik bekennen, dat volgens mijn gevoel de grootste prestatie hier door de mij tegenwerkende partij wordt geleverd. Ogenschijnlijk afgeschreven, zijn ze op irritant vervelende wijze terug in de wedstrijd. Lazerus, maar dan nuchter.

 Dat wordt aanhouden geblazen, want wie wil tenslotte verliezen? Ik niet. Wassen, ruimen, reflectie en bewegen. Meer heb ik vandaag niet aan tegenwicht te bieden. Hopelijk redt de bel me en zien we morgen verder in de volgende ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten