maandag 6 januari 2014

Plaatjes

 Hhmmmmm, wat zou het toch heerlijk zijn, als je je toekomst bij elkaar zou kunnen lullen of schrijven. Beetje van dit, beetje wat anders, iets extravagants, het banale niet vergeten. Ik zou het wel weten. En dan laten we de wulps wiegende maagden ff buiten beschouwing, maar een Jura Giga 5 met bluetooth geregelde melkkoeler en bijpassende kopjeswarmer zou ik wel op prijs weten te stellen. En dan praat ik pas over wat al bestaat en ik niet bij elkaar hoef te bedenken.

 Heerlijker wordt het als je de teugels van je geest kunt loslaten en het brein alle vrijheid heeft. Nou, dan ga er maar voor zitten. Niet dat mijn wensen extra-ordinair zijn, maar een inpandig verwarmd zwembad met sauna zou ik wel weten te waarderen. Dan betaal ik die masseur of masseuse zelf wel 1 of 2 keer per week. Helaas stopt het dan direct. Meer weet ik niet te verzinnen. Is dat tevredenheid of heet dat armoe??

 Natuurlijk wil ik wel ieder jaar in de koudste tijd ertussenuit. Misschien Barcelona of Thailand of domweg onderste boven hangen in Nieuw Zeeland, maar dat heeft niet zoveel met vormgeving en meer met de onverzadigbare wensbehoefte van de mens te maken. Zo komt er vast ook een moment, waarop ik de leeftijd zou willen stoppen, een schop wil die zelf spit en douche als een autowasstraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten