woensdag 15 januari 2014

Verschillen

 Geen tekst zou vandaag niet misstaan. Beschouw dit maar als niet geschreven. In het slechtste geval zet ik er de datum van morgen onder. Gisteren was voor voorlopig ff genoeg. Een tweetal draadjes zijn opgeraapt en alhoewel het enthousiasme niet bepaald over de rand borrelt, gaat het vandaag gewoon verder. Terug bij iedere dag iets. Beroerd weer dus dat iets zal binnen moeten gebeuren. Ook daar is echter keuze te over. Wat te denken bijvoorbeeld van het opruimen van de kerstbomen? Maar eerst mijn tweede koffie.

 Zoekende naar een vreemd verschil tussen het aantal gelabelde berichten en het totaal aantal berichten op dit blog, kreeg ik vanochtend de heldere ingeving, dat er zeer waarschijnlijk 1 bericht zal zijn met 2 labels. Een beetje raar, omdat ik dat naar mijn idee steeds probeer te voorkomen. Interessant? Nee, maar de reden is wel duidelijk. Het 1000ste stukje rolt er met dit saaie stuk tekst uit of is gisteren met het veel mooiere deeltje over Pino de deur uit gegaan. Cijfermalloot als ik ben, wilde ik dat wel ff weten. En ja hoor, nog niet zolang geleden heb ik een uitzondering gemaakt en iets beloond met de labelcombinatie Grenzen & Momenten. Notabene bewust en niet per vergissing.

 Wederom weinig interessant ware het niet, dat ik in dat stukje het moment benoemde, waarop ik de definitieve grens voor mijn verblijf hier had bedacht. Mijn vertek heb ik toen op 1/3/2014 gezet. Hahahaha, zou leuk zijn, maar daar heeft de aannemer inmiddels een streep door gehaald. Die datum ligt al wat maanden ietsje later, maar het feit blijft staan. Het wordt straks Bye, bye met het handje. Niet nog weer een O&N hier. Da's de lat voor dit jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten