maandag 6 januari 2014

Beeldverdraaiing

 Zolang ideeën praatjes blijven worden geen gaatjes gevuld. Da's makkelijk, op prettige afstand, heeft iets filosofisch's, eindeloze mogelijkheden, veel vrijblijvendheid en vooral geen enkele consequentie. Moeten echter de puntjes naar de paaltjes is het einde verhaaltjes ... Dan staat het diepe te wachten en zal er gedoken moeten worden. Voordat het zover is, staat er nog een hoop te gebeuren en ineens is de tijd niet de zee meer, die je zou willen hebben.

 Wat moet gebeuren begint hout te snijden. Het gebrek aan zin verbleekt, hoera!! Er ontstaat beweging. Knoppen verschijnen. Groei. Nog ff en de stress steekt z'n kop op. Zover zal het niet komen. Toch is het slikken nu de zelfgestelde data binnen de grenzen van het lopende jaar zijn opgenomen. Het is weliswaar nog steeds verder dan morgen of volgende maand maar wel in dit jaar.

 Tijd om de ideeën, gedachten en overpeinzingen in te dikken. Keuzes komen er aan. Beslissingen vallen niet meer te ontwijken. Links maakt rechts onmogelijk. Het is verhuisdoos of container en alles onverdroten voorwaarts gericht. Achteruit is verleden tijd. Countdown has started.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten