donderdag 14 mei 2015

Zwakzinnig

 Daar gaan we weer. Een ander land en de zoveelste administratieve waanzin. Het is trouwens, dat ik bedacht had om ff te checken of nou alles compleet was en dus de eerder verstrekte informatie niet vertrouwde, anders was ik met de belachelijke extra eisen geconfronteerd op het moment, dat er niks meer aan te doen was geweest. Hoewel .... misschien was het dan ook wel niet zo nodig gebleken, als het nu gepretendeerd wordt te zijn.

 Laat iemand me de zin verklaren, waarom ik een uitreksel uit het geboorteregister moet hebben, als ik daarnaast naar een Roemeense notaris moet gaan om vast te leggen wat mijn naam, voornamen, geboortedatum, geboorteplaats en de namen van mijn ouders zijn?? Wie heeft er een houtsnijdend idee?

 Of  graag een verklaring voor het feit, dat ik eerst aan de onzin terreur van de Nederlandse Ambassade in Parijs moet voldoen, om met dat resultaat persoonlijk naar Boekarest te gaan voor het verkrijgen van een papier dat 'Cutuma' wordt genoemd en een soort verklaring is dat Nederlandse huwelijksnormen overeenkomen met de Roemeense, als ik alsnog naar de notaris moet voor een verklaring dat de Nederlandse huwelijks normen overeenkomen met de Roemeense????? En dat dan notabene obv informatie, die door mij verstrekt worden??????????????

 Nederland kon er al wat van. Frankrijk overtrof het Nederlandse niveau van administratieve waanzin moeiteloos. Hoe moet ik Roemenië inschalen als voor mijn gevoel de overtreffende trap al betreden is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten