woensdag 27 mei 2015

Lucht

 De kleermaker heeft dus ook duidelijk zijn eigen voorgestelde verzenddatum van gisteren, die ik telefonisch al als "simpelweg te laat" heb bestempeld, niet gehaald. Ik snap werkelijk niet, hoe het mogelijk is, dat een dergelijke praatjesmaker een lopende zaak kan runnen.

 Laat ik alle zorgvuldig en ruimschoots tegen beter weten in stand gehouden illusies aan de kant schuiven en zien welke alternatieven, ik weet te bedenken. Punt is, dat alles, wat te bedenken valt, meer of minder onmogelijk is. Zou ik nog een serieus bedrag aan een alternatief willen besteden, dan moet ik het nog vinden ook. Gisteren al een beetje rond gekeken en a. Was er zoals te verwachten weinig keuze in blauw, b. Ziet alles tamelijk goedkoop uit en bevallen me die strakke modellen met nauwe pijpen niet en heb ik c. Eigenlijk helemaal geen zin om geld aan iets te besteden, wat ik eigenlijk al betaald heb, terwijl een alternatief op die korte termijn nooit zal kunnen tippen aan, wat het zou zijn geweest, als die lul gewoon zijn werk had gedaan.

Dit gaat een hoop geklets geven, maar ik ga niet aan het beeld voldoen, dat men obv algemeen geldende normen en waarden van mij als medemiddelpunt van de feestelijkheden in het hoofd heeft, omdat dat simpelweg niet kan. Ik geef me vandaag nog om wat in winkels te neuzen. Maar ik heb al 890 euro weggegooid en voel er weinig voor om daar nog een paar honderd achteraan te gooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten