maandag 11 mei 2015

Uitgelezen

 Ondanks de onjuiste informatie, die me ter plekke wordt gegeven, vind ik de kamer, die in de email werd genoemd. Na een weinig vriendelijke, Roemeens sprekende dame een stuk toegankelijkere vrouw, die het Engels machtig is. Ik moet wachten. Klopt, ben tenslotte te vroeg.

 In de kamer eindelijk herkenbare apparatuur. Na enige minuten wachten verschijnt een vrouwelijke doktor. Het type, dat je eerder in GTST zou verwachten dan hier. Opgetut en modieus gekleed onder de openhangende schort. Redelijk kortaf, maar niet onvriendelijk. Onzekerheid? Gemis aan gewenste autoriteit. Zal me eigenlijk een worst weten. Ik wil antwoorden, geen vragen.

 Uit het niets een conclusie. Ff een paar stappen terug aub en enige uitleg .... Dat lukt. Een prof. 'vliegt' voorbij en bevestigd het. Vervolgens eindelijk de tijd voor fatsoenlijk overleg over de consequenties en een raar verhaal over verzekeringen en niet betalen. Nog een röntgenfoto ter onderstreping van het verhaal, waar wonderwel met enige fantasie het gewenste te zien is. Dan iets met "off the record" en ik sta buiten in de volle overtuiging iets gemist te hebben. Wanneer en waar had die enveloppe overhandigd moeten worden? En vooral, met welke inhoud? Is dat nog te corrigeren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten