dinsdag 5 mei 2015

Overuitgerekt

 Ik moet opzoek naar een fatsoenlijke fysiotherapeut of ander persoon vaardig in het bewerken van mijn rug incl. graat. Het gebrek aan gewenste vooruitgang begint zich te wreken in een vastlopend lijf. De in de afgelopen jaren met moeite en zorgvuldigheid heropgebouwde en bijgeschaafde regelmaten liggen met z' n alle op hun gat cq gaten.

 Gegeten wordt zonder enige planning qua tijd of samenstellende ingrediënten. Met de kippen op stok gaan is meestal niet het probleem. Het probleem is, wat ik aansluitend tussen 2 en 7 uur in de ochtend doe en niet in de laatste plaats de vraag "Waar?". Binnenshuis heersen ongezond hoge temperaturen, vallen te pas en te onpas mensen binnen en overstijgt de "werkplek" nauwelijks de ruimte, die de laptop in beslag neemt. Soms is zelfs de iPad te ruim bemeten en dat is een mini.

 Morgen voor papierwerk naar Boekarest. Vijf en een half uur in de bus .... Rust. Twee nachten in een hotelkamer. Normaal wakker worden ipv door een zeurende moeder onder aan de trap het bed uitgeroepen worden, omdat ze weer een of ander reden gevonden heeft om niet te wachten tot we zijn opgestaan. Verder drie dagen normale sanitaire voorzieningen. Driemaal een douche zonder eerst al het publiek uit de 'openbare ruimte' te moeten verjagen. Jammergenoeg werkt vooruit-douchen niet, anders zou ik voor een week of zes crediet opbouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten