maandag 25 mei 2015

Ontrafelen

 Na de laatste zondag komt de laatste maandag en zo tellen we de week verder af. Vandaag blundercorrectie en andere laatste loodjes. Had allemaal anders kunnen lopen, maar daar koop je nou niks meer voor. Tijd voor omschakeling naar berusting. Geduwd en getrokken naar capaciteiten. Meer kan een mens niet doen. De rest heet 'overmacht', al wordt ie in deze door mensen veroorzaakt en niet door de omstandigheden.

 Een week een pas op de plaats en een lopende draad compleet afhandelen. Heeft ook wat. Een definitieve punt ergens achter zetten. Volgende week een last minder. Was het Franse verhaal er niet tussen gekomen, had ik me kunnen concentreren op het huis. Behalve dat dat geen luxe zou zijn, is het leuk ook. Niet in de laatste plaats omdat ik daarin steeds minder afhankelijk word van derden. Helemaal vrij ben ik nog niet, maar qua interieur zijn de werklui bijna de deur uit.

 Huis afwerken, tuin onderhanden nemen, achter de verkoop aan zitten en tussendoor ff op en neer naar Frankrijk. Het is bijna overzichtelijk te noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten