woensdag 13 mei 2015

Onsamenhangend

 De dag nauwelijk achter de rug en weer geheel terug in de chaotische werkelijkheid. Dorps, bewerkelijk maar bovenal de wereld van iemand, die niet in staat is enige structuur aan te brengen in de bezigheden. Het begint hoopvol ergens bij A gaat dan naar F, H en bijvoorbeeld M, eindigd ergens verderop om dan te constateren dan A halverwege is blijven liggen en ook de rest niet of nauwelijks is afgemaakt. Chaos is misschien nog een te zwakke omschrijving, maar ik heb even niks anders in de aanbieding.

Gevolgen zijn voorspelbaar. Teveel hooi op de vork. Geen overzicht van wat is gedaan en vooral niet van wat nog moet gebeuren en wanneer. Prioriteiten rollen over elkaar heen. Je loopt permanent achter de feiten aan. En per saldo gebeurd alles net één second of een fractie daarvan, voordat het te laat is. Vanzelfsprekend komt het resultaat zelden boven het niveau van de goede bedoelingen uit. En zoals bekend ... Bijna raak is helemaal mis!

  Zien dat we op één terrein de boel een beetje meer dan "normaal" tot een goed einde weten te brengen. Zien we daarna weer verder. Het is dat is al grijs ben, anders zou ik het inmiddels worden. Diep ademhalen en verder met afronden, ordenen en wat komen gaat structureren, tenminste proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten