zondag 24 mei 2015

Ongewis

 Een hoop gedaan vandaag. Hier en op de toekomstige woonplek. Schoongemaakt in de bovenkamer en de eerste drie kamers van het huis. Leefbaar zou ik het nog niet willen noemen, maar levenbaar kan het nu heel snel worden. Wat spullen neerzetten. Liefst niet in dozen, maar op tafels, in rekken etc. Water, een boiler en een wc-pot en we komen een flink stuk in de goede richting.

 Deze week niet meer. Ff andere prioriteiten. Drie dagen voor de laatste loodjes en dan begint het spektakel. Het mag met recht een eindspel heten. Hier is meer dan een jaar aan gewerkt .... weliswaar niet door iedereen, maar toch. En welke zekerheden zijn er? Bijna geen een! Veel beloftes, massa's goede bedoelingen en dus een hoop hopen en hard duimen, dat de werkelijkheid daar straks niet teveel van afwijkt.

 Als morgen alles gaat lukken, heb ik zowaar dinsdag een vrije dag. Woensdag komt de gastenstroom opgang en daarna gaan ergens de touwen los en is het verder aan de stroom, waarvan gepoogd is die in banen te leiden. Is weer eens wat anders ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten