vrijdag 18 december 2015

Vervullen

 Taart opgehaald in Sibiu. Apart verhaal. Misschien doe ik dat straks of ook niet. Alles bij elkaar de vierde dag deze week, dat het in de richting van de stad gaat. Na de taart het winkelcentrum buiten de stad ingedoken. Je moet de aan rubber versleten kilometers tenslotte wel zo zinvol mogelijk besteden. En er zijn nog steeds meer dan voldoende zaken aan te schaffen en vooral uit te zoeken.

 Ik moet iets met een iPod-touch voor de badkamer en heb die nog gevonden ook. Volgende week proberen of het past in het betreffende dockingstation en of ik het exemplaar dan in zwart ipv wit kan krijgen. Dat was een zijlijn.

 De hoofdzaak was het vinden van de gewenste combinatie van gordijnen.  Glas- en overgevallen als ik me niet vergis. Het is niet mijn smaak, maar als puntje bij paaltje komt, ben ik wel weer degene, die moet kiezen. Je kunt dan wel 2, 3 of meer jurken kopen om een seizoen te vullen, maar van gordijnen doe je normaal toch maar één set. Maak er twee van. Een voor de winter en een voor de zomer, maar meer is toch niet zinvol voor de eerste 10 jaar. Toch??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten