donderdag 31 december 2015

Feest!!!

 Het feest is begonnen. De zaal is bijna gevuld. Hoeveel mensen zullen het zijn? Zeker iets van 250, de meesten gezeten aan grote ronde tafels van 12 personen. Blinkend glaswerk, hoge kandelaars met verse bloemen, een paar draaiende disco-ballen waar warmgele spots op zijn gericht en iedere tafel zijn eigen kelner.

 Bij binnenkomst Prosecco en aan tafel over op de sterke drank. De Roemenen beginnen met digesteren. En na de eerste gang willen ze koffie .... rare lui, soms. Het eten is niet verkeerd, al zou ik voor kleinere porties kiezen en voor meer smaak/smaken gaan.

 De muziek is een combi van een plaatjesdraaier en een live-band met een zangeres, die het meer van haar enthousiasme moet hebben dan van haar stem. Gelukkig vnl. internationale muziek en vooralsnog geen voorheersing van Roemeense Volksmuziek. Zal in de loop van de avond wel veranderen. Zien hoelang we het gaan volhouden. Ik heb genoeg te vieren en ga dat uitgebereid doen, maar of ik het de hele nacht, die dit ongetwijfeld gaat duren, ga volhouden, lijkt me stug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten