vrijdag 4 december 2015

Grensverkeer

 Alles met vertraging en anders wel traag. Maar bezig en daar concentreren we ons maar op. Korte dagen, het schoot al niet op en schiet al niet beter. Waar zijn de tijden gebleven, dat je 's avonds en 's nachts bergen werk verzette en de ochtend alsnog niet verzuimde?? Waar kan ik dat soort drijfveren tegenwoordig nog op de kop tikken?

 De hele dag bezig geweest met zaken, die niet echt aantikken qua bevrediging over gedane arbeid. En dat terwijl 'arbeid' nou net dat is, waar ik geen tevredenheid over wil of wens te voelen. Helaas moet het wel gebeuren. Maar resultaatloos, dus. Geen doorgetrokken elektriciteitsleidingen, geen uitgegraven afvoerleiding van de septictank en ook geen deuren voor kelders, die er al allang hadden moeten zijn. Bezig geweest met verzekeringszaken en een vervolg voor de centrale verwarming.

 Ik was het al, heb het lang kunnen onderdrukken maar nu spetteret het uit alle spuigaten. Ik ben mijn geduld voorbij!! Resultaat, RESULTAAT is wat ik zien wil. Aftikken wil ik. Wegstrepen. Inpakken. Opruimen. Doorstarten. Afronden. En onderuit zakken. Vooral onderuit zakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten