maandag 14 december 2015

Chronologie

 C5 afgeleverd. Citroën is hier een bijprodukt van Toyota. Gemeenschapelijke garage maar in de showroom enkel Japanners. Gelukkig werd ook een beetje Engels gesproken. Voor de bevestiging van de opdracht moest een blanco (!!) contract ondertekend worden. Op hoop van zegen. Zien of ze er iets van brouwen, waar ik straks tevreden over ben.

 Te voet naar het tegenover gelegen winkelcentrum met de Auchun en Carrefour en plees!!!! De laatsten gelukkig ook bereikbaar, open èn zoals haast altijd: schoon. Als je er een beetje bij stilstaat, beheersen je darmen je leven op een tamelijk overheersende wijze. Zeker als het toilet niet makkelijk cq naar wens bereikbaar is.

 In de supermarkten loopt een kip en een halve paardenkop rond. De rest van de winkels is nog gesloten. Hup, richting centrum. Lili's cafe. Aardige plek en bovendien zo ongeveer de enige gelegenheid, die op dit vroege tijdstip open is.

 Ik heb twee uur 'kapot te slaan' en dan gaat de bus naar Agnita. Daar moet weer een zwikkie papieren door de mail geperst worden, zijn CV-spullen te bekijken bij Teglas en moet ik kattenvoer kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten