vrijdag 18 december 2015

That's it?

Vooralsnog niks te klagen. Lijkt een beetje een trendbreuk met wat we tot voor een dag gehad hebben. Als ik het persé als zodanig wil zien, gaat het er natuurlijk ook van komen. Mij is liever als het vanzelf komt. Verrassen was nog beter geweest, maar dat zit er met zo'n aanloop in vertraagde slowmotion niet in.

 Niks 'maken' dus, gewoon laten komen, overkomen of ondergaan. Ik ga het zien, meemaken, voelen, me realiseren of ook niet. Het traject wat ik doorgegaan ben, kan niet met een sisser ondergaan in de loop van de geschiedenis. Als een proces/procedure zoveel moeite heeft gedaan voor het stempel 'Uitzonderlijk', dan laat ze ook iets leuks maken van de overgang naar het meer normale. "Wenn schon, denn schon!!"

 Ik had het bloemen willen zien regenen, maagden door de straten zien dansen, fonteinen champagne spuiten en vuurwerk het zwerk sieren in de kleuren van de regenboog. Eigenlijk valt het me tot op heden een beetje tegen. Te lauwtjes, smaak- en kraakloos, dof en grijzig. En ik haat grijs!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten