dinsdag 1 december 2015

Schijtzooi

 Back op mijn plek. Na een paar dagen commercieel ontspannen morgen de normale draden weer op proberen te pakken. Papierzooi rond de verkoop afhandelen, achter badbeloftes aan en drank stoken. Dit is ook zo ongeveer de volgorde van de prioriteiten ..... en misschen een hotel zoeken voor de komende paar weken.

 Gvd, nauwelijks vijf minuten terug in de dorpse sferen en het geëikel omtrent de toegankelijkheid van het toilet is er sneller bij dan het "Hallo, hoe gaat het er mee." Ik heb daar werkelijk helemaal geen zin. Niet om er mee geconfronteerd te worden, maar ook absoluut niet om er mee bezig te zijn. Dan zakt de boel maar, en dat weinig spreekwoordelijk, in de stront.

 Het wordt je niet verteld, je krijgt het zonder ervaring niet bedacht en bij op- en aanmerkingen is iedereen vol begrip maar voor geen centimeter bereid tot praktische aanpassingen, die gezien de onmogelijke setting toch eigenlijk redelijk vanzelfsprekend zouden moeten zijn. In een toiletruimte kook je geen varkensvoer òf een varkensvoerkeuken gebruik je niet als toiletruimte.

 Was me dit direct duidelijk geweest, had ik mndn geleden een tweede afscheiding met deur in die ruimte getimmerd. Nu ga ik dat niet meer doen. Die energie stop ik liever in mijn manke septic tank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten