zondag 27 december 2015

Eigens

 De Kerst voorbij, al schijnt men er hier een derde kerstdag op na te houden. Bovendien is het gewoon zondag. Maar hoe het ook zij .... voor het eerst sinds afgelopen dinsdag een paar ochtenduren voor mezelf en daar ben ik aan toe ook. Ff naar Agnita en met niks anders bezig zijn dan het internet en mijn eigen gedachten- en belevingswereld.

 Van de drie nog te realiseren huiselijke elementen (plee, bed en internet) zal het digitale contact met de buitenwereld waarschijnlijk het langst duren, voordat het gerealiseerd zal zijn. Aan de hoeveelheid werk zal het niet liggen. Het is de onduidelijkheid, die me voorlopig afgehouden heeft van het maken van keuzes. Misschien gaat het nu snel(ler). Beduidend minder aan mijn kop tenslotte. Maar niet nu, na 2 januari.

 Nu de Kerst opruimen, morgen de kelderdeur op-/inhangen en dinsdag er opuit. Een paar dagen bed, douche en bediening. Zien hoe hier O&N gevierd wordt. Als ik goed begrepen heb wordt het een combinatie van Nederlandse (vuurwerk) en Franse (uitgebreide maaltijd) gewoonten. Ik ga het zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten