zaterdag 5 december 2015

Lummelen

 Het klaart op. Gisteren het weer, vandaag mijn stemming. En prachtig weer weer trouwens. Heerlijk gelopen met de honden over een nieuwe, prettige route, deels anders dan gewend, maar aansluitend op het circuit van de afgelopen mndn.

 Sibiu-dag vandaag. Geen speciale doelen, maar daarom niet minder te doen. Er moet nog zoveel aangeschaft, gekozen en vooral uitgezocht worden, dat we weken door de steden van heel Europa zouden kunnen struinen en ik vrees, dat we er dan nog niet uit zijn. Maar dat ligt niet aan het aanbod in de steden.

 Een nieuw geopende klus-'supermarché' bezocht. Leroy-Merlin. Een grote jongen uit Frankrijk, maar dan in een compleet afwijkende Cash & Carry setting. Kan me dat niet herinneren van Frankrijk. Geen idee waarom ze hier voor een veel massalere, bijna geestdodende opzet hebben gekozen, maar dit gaat het qua concurrentieslag niet worden.

 Ook het Oud&Nieuw arrangement wezen betalen, hebben we dat ook gehad. In die tent zijn we wel geteld éénmaal eerder geweest en behalve de glazen liften, uitkijkend op de binnentuin, is d'r weinig blijven hangen. Maar dat kan dus ook anders. Mariana liep haast routineus door naar de bar en zat daar een beetje vertrouwd te wezen, toen ik binnen wandelde na het betalen. Best knap, het gemak waarmee zich iemand omstandigheden eigen maakt, die nog geen vier jaar geleden geen moment in haar opgekomen zouden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten