woensdag 2 december 2015

Bullshit

 Notariële waanzin ..... Daar gaan we weer. Iets eerder dan ingeschat maar direct vol in de roos. In tegenstelling tot de eerste keer wil de Franse notaris deze keer de volmacht geretourneerd zien met een geverifieerde, gecertificeerde of wat dan ook handtekening. In Frankrijk ben ik al eens uitgelachen door een notaris, die ik vroeg mijn handtekening ahv de microkriebel op mijn paspoort te waarmerken. Lachend stampte ze d'r stempel erop, zette haar handtekening en verdween.

 Nu kreeg ik een erg principiële discussie, die de befaamde 'tang op een varken' liet verbleken. Meneer wilde een vertaling van de volmacht om mijn handtekening te kunnen verifiëren. Leek (en lijkt) me een beetje onzin en dat heb ik in alle beleefdheid proberen over te brengen, maar de tenen waren betrapt en verdere discussie werd afgekapt met "De Roemeense wet eist .... blablablabla."

 Dat ga ik dus niet doen! Bij de 9 pagina's volmacht blijft het zeker weten niet. Daar moeten vast ook 36 pagina's contract achteraan. Ik heb geen zin in de kosten en ook niet in de tijd, die deze waanzin zou gaan kosten. Het gaat om de handtekening en absoluut niet om de inhoud van het contract. Misschien voelt de lul cq het lulletje zich daar teveel voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten