zondag 20 december 2015

Aarzelen

Wat zou ik nou willen, behalve een bord goed hete soep?  Het is weer stroef schakelen. Misschien ben ik een ster in afsluiten, maar aan het opstarten is een hoop werkt te doen, voordat het iets soepels heeft. In meerdere opzichten is het de zoveelste keer terug naar "Af". Maar wel een "Af" waar ik naar verlangd heb en lang op heb moeten wachten. Dus, zou je denken: Hoezeee! Hallelujah! Gaan met die banaan. Mooi niet, dus.

 Het is meer een kwestie van 'lam geslagen zijn' of met stomheid, flabbergasted. Thomas ziet maar gelooft nog niet. Het heeft iets van het moment, waarop ik, neergezegen op een stuk puin, het slagveld poogde te overzien, nadat ergens in 2008 begon door te dringen, wat in de maanden daarvoor gebeurd was. Wat toen een vormloze puinmassa was, is nu een overdaad aan mogelijkheden en de noodzaak keuzes te maken. Iets waar ik nog geen, absoluut geen zin in heb. Het kind in een tot aan het plafond gevuld snoep- en speelgoedwinkel.

 'Tuurlijk wil ik die bounty, raffaello, marsepein en de puurder dan pure puur chocola. Dat zijn de oude bekenden, maar er is veel en veeeeeeeeeeeeel meer. Misschien doe ik er niks mee, maar ik wil het wel overwogen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten