zaterdag 19 december 2015

Gat?

 Leeg. Leegte. Lege leegte. Ff helemaal niks te moeten of te willen. Onwennig, maar moet kunnen. Na de mislukte operatie-poging van de dierenarts vanochtend (Een beste man, maar dit was klunzigheid ten top) ga ik me dit weekend nergens mee bezig houden, waar ik geen zin in heb of iets van 'moeten' aan kleeft. Zou voor het moment niet eens weten, wat dat gaat betekenen. We gaan het zien dan wel ervaren.

 Ik heb zin om nr 13 Kerstklaar te maken. Opruimen en leefbaar maken binnen het kader van de onuitgepakte verhuisdozen. Een voorschot op wat de komende mndn eindelijk gerealiseerd gaat worden. Ik wil, verlang naar een eigen plek. De ene slepende zaak afgerond komt in het licht wat in de schaduw werd gehouden: het afbouwen van het huis cq realiseren van de eigen leefplek. Zin in!!

 De eerste mndn van 2016 gaan drukke mndn worden. De badkamer zal nog iets van 2-3 weken kosten. Vervolgens kunnen de glazen deuren besteld worden. In de tussentijd kan men aan de slag met het parket voor de slaapkamer, een soort mozaïk. Er moet een bed gekocht worden. Een kast. En 'natuurlijk' gordijnen, lampen en vast nog meer.

 Tussendoor kan de in-/overschrijving naar Roemenië opgestart worden, zowel voor mij als mijn beide auto's en het laatste stukje van de bruiloft worden georganiseerd: de huwelijksreis!! Maar niet nu, dus. Nu ff helemaal niks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten