zondag 13 december 2015

Afbouwen

 Vandaag verder met het inkorten van de decemberlijst. Pogen dan tenminste. Vooralsnog komt er meer bij, dan ik weg kan strepen. De laatste drankstookcyclus en een riedel administratieve zaken afhandelen, die ik alweer een paar weken en deels zelfs al langer voor me uit schuif. Met een rommelige week in het vooruitzicht moet ik zien te doen wat gedaan kan worden, anders schuift het zooitje gegarandeerd weer een week verder.

 Ik verheug me op de vorderingen in de badkamer. Kijk vol spanning uit naar het moment van definitief ondertekenen van het koopcontract. Hoop dat de reparatie van de C5 naar wens gebeurt. En zou het prettig vinden, als ik tussen de vele heen- en weer bewegingen de discipline kan opbrengen om constructief aan de slag te gaan met opruimen en winterklaar maken van de bijna-woonplek.

 Ik had me hier een leven voorgesteld, waarin wat moet gebeuren netjes en drukloos achter elkaar, het een na het ander afhandeld zou kunnen worden. Voorlopig zit dat er nog niet in. Misschien dat het realiseren van een éénduidig woonplek daar verandering in weet te brengen. Iets zegt me dat dit een ijdele hoop is en dat zeker nog wel een jaar of wat zo zal blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten