vrijdag 11 december 2015

Geniepig?

Tijd om mijn aantekeningen bij te werken. Mijn wolkje hangt door. Eind september is de laatst opruimbeurt geweest. Mooi moment om het recente verleden nog een keer voorbij te laten komen.

 Ik zag een paar weken geleden trouwens iets vreemds in Evernote. Al die app's zijn voortdurend bezig met zich 'verbeteren' en ik ben lang niet altijd geïnteresseerd in de nieuwe mogelijkheden. Irritant genoeg kwakken ze hun nieuwigheden meestal ongevraag op "Ja" in je instellingen. Zodoende zie je soms iets, wat je daarvoor niet had. Zo toen ook en had het te maken met aantekeningen, die getoond werden, omdat ze volgens het programma vergelijkbaar waren, met wat ik aan het schrijven was. Behalve irritante en vooral ongevraagde bemoeizucht was het vreemde, dat aantekeningen getoond werden uit 2014. Vreemd, omdat ik mijn aantekeningen na het neerdalen uit de wolk niet alleen weggooi maar ook de prullenbak vervolgens nog eens leeg kieper. Het feit dat weggooien vaak betekent, dat het in een prullenbak bewaart wordt, is al betutteling ten top, maar blijkbaar wordt ondanks dubbel weggooien alsnog ergens alles vastgehouden.

 Ik heb er toen bewust niet verder naar gekeken. Het zijn dingen, die me woest maken en dat kwam en komt me niet uit. Om te beginnen bevalt het programma me te goed om het uit ergernis van de foon te gooien en niet alleen de foon! Verder kosten dit soorten akkefietjes een hoop tijd en ergernis qua correspondentie. Iets voor straks als het rustiger is, want als het waar is, slaat het niet alleen nergens op, maar is het ook zo fout als het maar fout kan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten