vrijdag 11 december 2015

Tegenwicht

 Toch maar besloten om naar Sibiu te gaan. Een beetje tegenwicht danwel extra info kan geen kwaad mbt de spuitwerkzaamheden aan de auto. Als het in alle redelijkheid in Sibiu kan scheelt het een eind rijden èn een nacht overblijven. Bovendien moet ik kennis maken met 'mijn' dealer. Iemand die bovendien iets meer belang heeft bij het afleveren van goed werk dan een of andere specialist in T. Mures.

 Eerst poging gaf een erg ongeïnteresseerde reactie. Vijfhonderd Lei en in één dag klaar. Was het daarbij gebleven, was ik naar T. Mures gegaan. Gelukkig bleek er, notabene bijna op dezelfde plek, een tweede Citroëngarage en daar was de reactie, weliswaar in tweede instantie, een stuk geïnteresseerder. Daar ga ik dus maandag naar toe. Acht uur ter plekke zijn. Wordt een koude start. En het begin van de volgende rommelige week.

 Ik zou nou graag geweten hebben hoe dit in Frankrijk afgehandeld zou worden. Ten eerste zou het zeker weten een verzekeringskwestie zijn. Dan zou een schade-expert zijn licht laten schijnen over de  kras en de wijze van repareren. Toen een goed jaar geleden iemand zijn auto in mijn deur parkeerde, was de deuk voldoende voor een nieuwe deur. Voelt toch aan, dat men hier eerder voor repareren dan vervangen kiest. Op zich niet verkeerd, qua verspilling en zo, al ben ik er in dit geval een beetje twijfelachtig in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten