woensdag 2 december 2015

Multiple

 Wisselende dagen zijn het, terwijl ik best rust zou willen. Niet direct winterslaap, maar wel een pas op de plaats. Er loopt echter (weer) een hoop door en over elkaar heen. Deels goed (eindelijk) en deels fout gepland of beter helemaal niet gepland. Leuk dat stoken van die sterke drank, maar een werkende septictank zet iedere borrel in de schaduw, ongeacht zijn speciale karakter.

 De badkamerrealisatie komt langzaam in beweging. De septictank is al meermaals genoemd. Ik moet iets met de CV-installatie en het liefst iets met warmtewisseling. De verkooppapieren hangen in de lucht en zouden naar Boekarest kunnen leiden. En ook zoiets simpels als de feestdagen komen eraan. Kerst thuis en O&N buiten de deur. Lange lijnen hebben uiteindelijk korte eindjes.

 Alle stappen hebben onbekende maar onontkenbare verwevenheden. De boel is inmiddels zo met elkaar verknoopt, dat het een met de beste wil niet meer los gezien kan worden van het ander. De wijn moet overgeheveld, de drank gestookt, de septictank gerepareerd, de badkamer geconstrueerd, de elekriciteit geïnstalleerd, het afgesloten gas weken geleden al aangesloten (maar niet heus), het bed in de wachtkamer, het parket in de bestelling .... Alles dringt en wringt zich naar voren. En eergisteren had het klaar moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten