donderdag 19 februari 2015

Voortgang

Pfiuuuu. Più, più amore! Prachtige taal het Italiaans. Prachtig volk. Lekker eten en minstens zo lekkere drankjes. Kom maar eens van een uitroep van uitputting bij Italiaanse drankjes terecht. Ik verzeker je, het kan!

 Vroeg op. De dag genoten. Mezelf niet ontzien. Dozen gevuld. Tafels verplaatst. Fikkie gestookt. Lijntjes op- en uitgerold. In het gereedschap en de schroeven terecht gekomen. Het gaat sneller en met vele malen minder moeite dan gevreesd.

 Bij de aanval op het gereedschapshok was een van de eerste dingen, waar ik op stuitte een tweetal plastic zakken, waarvan vorm en plek bij mij geen bellen deed rinkelen. Een lichte beweging deed glas vermoeden maar nog steeds kon ik me er niks bij voorstellen. Tot ik de zakken kapot trok en ..... hahahaha. Je kunt dus dingen helemaal kwijt zijn, er nieteens meer bij stil staan, dat het ergens zou moeten liggen.

 Campari-soda .... je kunt het zelf mixen. Maar in Italië kun je het gewoon kant-en-klaar in de super kopen. In van die kleine, haast driehoekige flesjes. Nou, qua eetlustopwekker tikst dat aardig aan. Zeker als je het met z'n tweeën een week of drie, vier zonder mate geniet. Die flesjes hebben we, of waarschijnlijker ik dus bewaart en behalve van Italië naar Nederland ook weer van Nederland naar Frankrijk versjouwd. Ach, la vie en menselijke prullaria.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten