zondag 1 februari 2015

Bijsmaak?

 Zou het dan toch? Zou wat ik voel, zijn, wat ik vermoed? Wat een jaar geleden d'r al had mogen zijn? Krijg ik nou werkelijk ergens iets wat in de verste verte best wel eens zou kunnen lijken op die smaak, waar ze het zo vaak over hebben en die je te pakken kunt krijgen? Zou het? Kan ik het aan? Hoe gaan we het toelaten, mocht het werkelijk zo zijn, want meer dan een vage hint ergens in het ongewisse is het niet?

 Maar ... laat ik niet lulliger doen dan nodig ... het zou niet verkeerd zijn, als ietsje meer enthousiasme om de hoek zou komen kijken. Na alles, waar ik de afgelopen jaren dank omstandigheden en/of mezelf onder gebukt ben gegaan, zouden enige rek- en strekoefeningen geen kwaad kunnen, naar mijn idee zelfs op hun plaats zijn.

 Het mag zonder vlaggen en ook gejubel mag wat mij betreft overgeslagen worden. Maar wel graag dat kleine beetje lol in het bezig zijn met wat moet en wat je uiteindelijk eigenlijk ook best wel meer wilt dan alleen maar een klein beetje. Lol, plezier, enthousiasme, fluitend de dozen vol mikken en het ongewenste deel in de vuilnisbak of de vlammen kwakken. Zo dus, een beetje, als dat zou kunnen, graag, aub, dank je wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten