donderdag 5 februari 2015

Mamamia

 Dacht ik slim te zijn. De taxichauffeur gevraagd naar een goede Italiaan. De beste man gaf een naam maar relativeerde direct ook zijn culinaire kennis en onderbouwde dat met de mededeling, dat hij alleen nog maar overdag reeds. Het was inmiddels na achten.

 Nog even voor de duidelijkheid gezegd, dat het geen pizzeria was, waar ik heen wilde. Nee, daar hoefde ik niet bang voor te zijn. En dat klopte. Een pizzeria was het zeker niet. Geen pizza te zien op de menukaart en voor de rest ook niet zoveel. Gezien het beetje wat op de menukaart stond en de gekozen inrichting kon je de tent wel een Italiaans restaurant noemen. Toch moet je er zeker niet naar toe gaan, als je eens lekker en goed verzorgd van de Italiaanse keuken wilt genieten.

 In feite was het een soort muziekcafé waar ze pasta's serveren bij de drankjes. Al het personeel moest behalve bedienen blijkbaar ook kunnen zingen, want dat deden ze in afwisselende regelmaat, ook de dame die ons bediende. Erg gezellig, maar nou niet wat ik met een 'goede Italiaan' bedoel. Pasta is geen hoofdgerecht! Basta!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten