woensdag 11 februari 2015

Vlottend

 Half zes en nog blanco voor vandaag. Niks geschreven, geen bezoekers. Gaat mooi gelijk op. Zou aan deze kant kunnen wijzen op een ongewone dadendrang. En dat klopt, als je de dag vergelijkt met de voorafgaande dagen. Bovendien kwam de schrijverij vanochtend een beetje klem te zitten, doordat ik heerlijk schandalig laat mijn bed uit ben gekomen. Wat weer niet betekent, dat de ongekende dadendrang gedreven werd door een schuldgevoel. Alles behalve, zou ik zelfs zeggen.

 Redelijk uitgeslapen als ik was, trok het prachtige weer me in beweging. Deuren en ramen open. Mijn krant opgehaald. Wat zitten klooien met vertalen en me aansluitend over het vullen van de dozen ontfermt. Van het een kwam vandaag voor de afwisseling zonder problemen het andere en zo vloog de middag voorbij. Rommelend in mijn persoonlijke papierzooi was het weer werken, maar dat is bij een hanteerbaar probleem gebleven.

 Als extraatje de Bouvrie-ramp naar de afvalscheiding gereden. Een kleine twintig jaar ergernis in een vlotte beweging de container in gewerkt. Dat mensen zulk soort spul kopen ... Ik verdenk zelfs de honden ervan, dat ze niet bijster te spreken waren over de zit- en ligkwaliteiten van de bank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten