donderdag 19 februari 2015

Opstomen

 De avonden worden langer, de nachten korter en de slaap beter. Ook hier weer voetje voor voetje aanschurken tegen de oude stramiens. Dat wat je 'altijd' gewend bent geweest, werk het beste. Geen heftige re-shuffling van je bestaansritmen en bezigheden. Dat kan jou misschien leuk lijken, je lijf en de minder grijpbare delen denken daar heel anders over. Nu hopen, dat het de start in de ochtend iets minder 'koud' maakt.

 Vandaag schijnt eindelijk dat prachtige weer te komen wat ook voor de afgelopen drie dagen was voorspeld, maar mij niet is opgevallen. Handig voor de rommel- en opruimdag, die het gaat worden. Zien dat de lopende onderdelen netjes afgehandeld worden, voordat nieuwe lijntjes de deur uitgaan. Een kilometerrijk weekend voor de boeg. Zin in, maar het gaat me vast de kop van de komende week kosten. Enige voorwerk zal dus straks mooi meegenomen zijn.

 Alles wat moet begint, hoe dichter het opeengepakt wordt, meer druk naar buiten cq op mij uit te oefenen. Het vliegt me nog niet naar de keel, maar het begint er toch op te lijken, dat het huis morgen af moet zijn terwijl net de fundering is gestort ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten