zondag 15 februari 2015

Cijfermatig

 20002 .... ook mooi. Wat is toch die charme van getallen en getalcombinaties. Er zijn dan weer gekkies die daar een hele levensfilosofie omheen gebouwd hebben. Dat gaat me weer te ver, ook in die richting ga ik niet mee. Dat neemt niet weg, dat getallen een van die dingen zijn, die bedacht lijken en er toch een eigen leven op na weten te houden. Het was er. Het is benoemd. Maar of die benoeming nou zo willekeurig dan wel vrijwillig is geweest, daar valt een hoop op af te dingen.

 Wat staat ons de komende tijd te wachten? Een zwakke 20022 of de betere 21012, 22022, 23032 etc. Met een 400 - 500 paginakijkers per maand gaat het 40 tot 50 maanden duren, voordat we alle leuke combi's tussen nu en z'n verdubbeling hebben gehad. Dat is een tijdspanne, die inmiddels niet meer tot mijn overzichten behoort. Het vertrek hier, het installeren daar, een speciale vakantie in 2016 en dan houdt het vooruit kijken een beetje op.

 Het is niet, dat er geen grootse plannen meer zijn. Het is, dat ik de afgelopen jaren uit den treure heb mogen meemaken, hoe het is als je steeds weer moet terugkomen op enthousiast geplande trajecten. Dat is tergend frustrerend. Dus wensen en aanverwanten blijven in de kast, al is dat best proppen. Eventuele plannen worden pas aan de werkelijkheid blootgesteld, als het traject concreet aan uitrollen toe is op een overzichtelijke periode. Tot die tijd is het broeien geblazen achter slot en grendel. Genoeg teleurstellingen geïncasseerd. Op dat vlak lig ik en is vallen inmiddels uitgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten