zondag 15 februari 2015

Onpersoonlijk

 Het persoonlijke is bijna compleet in de dozen verdwenen of weggegooid. Weer geen makkelijke dag vandaag, maar een ongekend actieve zondag zonder kilometers maken of culinair gespat. Nee, wel blokkendozen van de kleuterschool, stapels dagboeken, massa's landkaarten, de nodige 3-dimensionale breinkrakers, Porsches in soorten en maten en de nodige speciale munten, ook blijkbaar ooit mee bezig geweest, al weer bijna vergeten.

 Het is voor de tweede keer, dat het pakken een gevoel van ruimte creërt. Het is nog niet, wat het zijn moet, maar je kunt weer bewegen in de bar, zelfs een dansje behoort tot de mogelijkheden. Voor het eerst sinds, zeg ruim 8 jaar. Ja, en ik kan ook niet ontkennen, dat het vandaag voor een keertje goed aanvoelt, waar ik mee bezig ben.

 Nu bedenken wat ik met al die drankminiaturen wil en zo zijn er nog wat hinderpalen, die links en rechts in de weg liggen, maar geen belemmerende sentimenten meer. Tenminste, dat is de veronderstelling. Dus nu ben ik in twee dagen klaar ......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten