maandag 16 februari 2015

Uitlopen

 Door de dag heen geslagen op een aardig acceptabele manier. Het enige wat me nog te doen staat, is het wegwerken van een bak warm water met een laf smaakje. 100% zeker ben ik niet, maar het heeft er de schijn van, dat het een factor is, die in het voordeel werkt van een rustigere nacht. Ik kan dus kiezen. Of die bak naar binnen werken of  me opmaken voor een zeer waarschijnlijk enerverende nacht. Het is maar, wat je kiezen noemt.

 De dag uitgedoofd in de Duvel. Èn verdiend. De score voor vandaag was meer dan het voorgenomene. Dat is het prettige van weinig voornemen. Noem het realistisch. Neemt niet weg, dat het makkelijk mis had kunnen gaan. Zou niet de eerste keer zijn geweest. Dat geldt bijna wel voor wat vandaag voor elkaar is gebokst en dat weer een keertje met vage vermoedens van voldoening en tevredenheid. Ja, ja, gevaarlijk, maar ik noem het slechts in de marge en schreeuw het niet van de daken. Wil daar ff kennis van genomen worden? Graag, dank u.

 Morgen weer verder. Meer kan ik er op het ogenblik ook niet van maken. Dat is een beetje het nadeel van de voorspelbaarheid, als alles een beetje gaat, zoals het moet gaan. Maar ik ga voor de afwisseling eens niet klagen. Laat maar ff zo doorgaan. Het ruimt op. Letterlijk en figuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten