dinsdag 24 februari 2015

Aftellen

 Lunchtijd. One down, 5 to go. Op het schoonmaken na natuurlijk, want ik ben wel goed en als ik wil ook sneller, maar heb slechts twee handen. Vermoeiend ook, maar op een andere manier. Gewoon qua opruimen. Wat moet, kan, wil ik er (nog) mee? Vragen, die ik me sowieso liever niet stel, ben ik achter gekomen. Als iets er is, is het er en moet en mag het blijven, zowel rommel als ogenschijnlijk nuttigere zaken. Liefst heb ik dan ook dan het/ze er altijd is/zijn zelfs als ik er nauwelijks iets me doe. Dat is mn bij de beesten altijd weer ff slikken. Van een auto kun je de onderdelen vervangen, indien nodig handmatig laten vervaardigen, bij wat leeft werkt dat anders.

 Behalve een hoop dooie zooi, om de dingen oneerbiedig te benoemen, ga ik straks ook 2 honden en 3 katten achter laten. Pelle, Wittewôa, Droppie, Caillou en mijn oogappeltje Bijou. Beesten die hier het leven hebben gelaten. Net zoveel als er meegaan. Zou het is van evenwicht zijn?

 Ik word sentimenteel. Maar ok. De kans dat hier ooit terug kom na dit jaar, is redelijk nihil. Goed ook dat Yoland teruggekeerd is naar Utrecht. Haar hier begraven hebben, zou een vertrek niet bevorderen. Gelukkig zag ik dat aankomen. Soms is dit manneke zo dom nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten