woensdag 9 april 2014

Verlanglijstje

 Ok, het kan dan wel heel redelijk gaan, om de kwalificatie "goed" tot later te bewaren. Maar dat betekent niet, dat het niet beter zou kunnen of dat ik geen wensen of verlangens zou hebben. Nee, geen Aston Martin Vanquish of Maserati Gran Turismo, geen 27 kamer villa met zwembad aan een tropische kust en ook geen butler, hoe praktisch dat ook kan zijn, zeker als die ook goed kan chaufferen.

 Neuh, mijn wensenpakket is door de jaren heen bepaald niet groter geworden. De realisatie van de lijst is vooral door wegstrepen behaald en eigenlijk staat er nauwelijks nog wat op. Zoals al vaker geconstateerd, maar misschien niet hier, ben ik eigenlijk best een tevreden mens, als je de plek, waar ik vertoef, ff buiten beschouwing laat.

 De items die nog resten zijn meer verwaarloosde activiteiten of bezigheden, die door de omstandigheden minder aandacht krijgen, dan ze verdienen. De rust om te lezen bijvoorbeeld is zo'n zorgenkindje. Sinds Kroatië is daar behalve de kranten weinig van terecht gekomen. Een andere is het koken. Bij solo-maaltijden is de verhouding tussen de tijd, die het koken/maken in beslag neemt in vergelijking met het consumeren van het resultaat compleet zoek. Soms kan ik me een uurtje in de keuken houden, maar vaak maak ik me d'r vele malen sneller vanaf. Dit soort kruimelwerk dus, meer niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten