zaterdag 5 april 2014

Soms ...

 Ok, daar gaan we weer. Hetzelfde, maar dan anders:

 Redelijke nacht gehad, raar gedroomd maar inmiddels vergeten, traag maar goed opgestaan, uitgebreid gedoucht, mistige ochtend met de belofte van een mooie middag, beesten verzorgd, gelopen, koffie voor me uit geschoven, het is weekend, ik hoef van mezelf niets, te laat voor de markt in Perigueux, latte macchiato bij McDo in Limoges en ergens aan de lunch.

 Een mix van feitelijkheden, mogelijkheden en de gedeeltelijke uitvoering daarvan. Niks mis mee, zeg nou zelf? D'r zijn beroerdere dagen denkbaar en die hoef ik geeneens te bedenken, die kan ik uit mijn ervaringsarchief trekken. Natuurlijk viel en valt er vanalles overal op af te dingen, maar wat is eenvoudiger dan dat? Niets toch?

 Dus .... ZO'N (steekt duim in de lucht!) dag. Zou je denken. Mooi niet dus. Vanaf ergens vroeg in de ochtend t/m nou nog steeds ben ik zenuwachtiger, dan ik ooit in mijn leven voor bijvoorbeeld een tentamen ben geweest, het rij-examen voor de vierwieler misschien daargelaten. Hoe. Kan. Dat. ??? Wat moet ik daar mee? Moet ik er iets mee? Zo nee, wat dan wel? Etc. etc. Soms hè, soms zou het prettig zijn, als het soms zich tot soms zou beperken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten