dinsdag 29 april 2014

Patroon

 Als de afgelopen dagen iets duidelijk hebben gemaakt, dan is dat, dat een stads bestaan genieten in alle ledigheid zo simpel nog niet is. Een boek en/of krant zou al een hoop schelen. Boodschappen doen om te koken, is ook een aardige. Verder zou een abonnement in een fitnesstoestand een welkome afwisseling zijn voor de wandelrondjes.

 Vaste patronen zijn onvermijdelijk, tenminste bij mij en ik kan me nauwelijks voorstellen, dat dat bij anderen niet ook het geval zou zijn. Je gaat terug voor de goede koffie, de prettige bediening, de bijzondere plek, noem het op. Je raakt bekend, wordt herkent, hoeft niet meer te bestellen, raakt aan de praat ..... Ja, zelfs ik.

 Voor de rest scheelt het natuurlijk onvergelijkbaar veel als je je eigen plek hebt ipv een hotelkamer, al zou die plek ook niet veel meer hoeven te bevatten dan een bed, bureau en bad. De belangrijkste verschillen zouden een Pc en een goed voorziene keuken zijn. De rest strandt door de tijd heen vanzelf wel op zijn plek. Zo gaat het straks ook werken, al zal dan een auto geen luxe zijn om in een beetje stadse omgeving terecht te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten