maandag 14 april 2014

Gedaan

 Voor het eerst in ruim zeven jaar mezelf iets laten doen, enkel en alleen omdat ik vond dat het moest èn het erg stom zou zijn, als ik nu niet van de gelegenheid gebruik zou maken. Situaties en gelegenheden, die met regelmaat van de klok de revue passeren, maar nooit verder komen dan een nul op hun request. Bekijk het. Zoek het uit. Ga buiten spelen. Val iemand anders lastig. Maakt niet uit, maar laat mij met rust mijn gang gaan. Maar het gras was nù droog ...

 Een tikkeltje meer ruimte voor de verstandige kant in mijn bestaan. Ik weet het, in princinpe is dat niet mijn hobby, maar dat geldt wel voor meer zaken. Een overwinning, kortom! Had ik champagne gehad, zou ik de fles opengetrokken hebben. Een gewoon glas wijn is in deze ook niet verkeerd. Het druivensap kan proberen om de natuurlijk prompt vastgelopen motor van extra smeersel te voorzien. Kan netter maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Het wordt tijd, dat die weerstandsrestanten definitief de kop ingedrukt krijgen.

 Nomaal, vanzelfsprekend .... de ene keer goed, de andere keer fout, alles best, maar het moeten geen beren of bergen meer zijn. Geen ongewenste belemmeringen, geen stokken in mijn spaken maar gewoon wat het is: vervelend, jammer maar helaas en verder gewoon doen, dan ben je er vanaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten