maandag 7 april 2014

Bingo!

 Eindelijk in die onmogelijke uithoek van de Indische oceaan signalen opgevangen, die blijkbaar éénduiding van de knaloranje 'zwarte' dozen stammen, die men in vliegtuigen heeft zitten om -indien nodig- achteraf te kunnen controleren, wat is gebeurd .... als je ze tenminste kunt vinden. Heeft  iets met frequentie etc. te maken.

 Men mag van geluk spreken, want die dingen zenden maar een viertal weken uit, nadat ze ergens zijn terechtgekomen, waar ze eigenlijk niet zouden moeten liggen. Zo is ons nieuwsvolgers de afgelopen bijna vier weken uitdentreure medegedeeld. Handig voor het zoeken al kan het toch krapjes worden. Zoals nu.

 Maaaaaaaar ..... uithoek van de wereld qua vliegverkeer, de halve wereld zoekt met vliegtuigen, satelieten, onderzeeërs en gewoon schepen, de juiste frequentie, redelijk in het veronderstelde gebied ..... maar of het de zwarte dozen van het verdwenen vliegtuig zijn, kan niet met zekerheid worden gezegd. Ik kon mijn broek nog net grijpen voor ie afzakte. Blijkbaar zijn in de afgelopen 4 weken zoveel andere vliegtuigen op onopgemerkte wijze in die uithoek de diepte in gedoken, dat met de signalen van al die zwarte dozen rekening gehouden moet worden..... Of is het iets van jaren geleden met oude, degelijke batterijen? Wat een bullshit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten