woensdag 18 maart 2015

Verlenging

 Aan energie inmiddels geen gebrek. Half elf en behalve niet in bed, daar ook niet mee bezig, sterker nog er is behoefte om nog het een en andere te doen. Was moet opgehangen. Was moet opgevouwen. Was moet opgeruimd .... in dozen. Zoals er wel meer dingen in dozen moeten, die met het oog op het dagelijkse leven er tot nu toe uit zijn gebleven.

 Het champagne momentje heb ik vanmiddag maar genoten, want het was gisteren al duidelijk, dat dit er vanavond niet in zou zitten. Aansluitend de kleermaker bezocht. Weer een hoop en onderhoudend geklets, maar het zag er voor mijn gevoel nog steeds niet naar uit, dat het bestelde werkelijk klaar zal zijn volgende week. Ieder zijn manier van werken. Hij doet dit all wat langer dan gisteren. En dat druk op de ketel effect is me tenslotte ook niet geheel vreemd.

 De bak warm water met een flauw smaakje is geleegd. Zien wat er voor vandaag nog inzit. Het zou zomaar de nacht in kunnen gaan of voor hetzelfde geld in een kwartier bekeken zijn. Een muziekje erbij en we laten ons verrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten