zondag 15 maart 2015

Pré-countdown

 Vroeg in mijn nest. Een redelijke nacht gehad. Nu hopen dat een redelijk actieve dag volgt. Het lijstje ligt klaar. Ik hoef alleen maar te doen en af te strepen. Het gereedschap ligt nog steeds te wachten op een geordend plekje in plastic krat of kartonnen doos. De grote stukken willen benoemd en waar mogelijk richting herenhuis verplaatst worden. En ik ben het eigenlijk wel een beetje zat. Dat moet toch te combineren zijn tot enige extra daadkracht, lijkt me zo.

 Wat zou ik zeggen? Woensdag? Woensdag als moment waarop het selecteren en pakken zijn langste tijd heeft gehad? Dan mag het opruimen nog ff doorpruttelen terwijl de focus naar het schoonmaken verhuist. Laat ik dat doen. Een doel. Helderheid. Net iets meer te doen, dan ik op mijn sloffen af zou kunnen. Kortom nog iets van een prestatie ook. Woensdagavond champagne!!

 Ik blijf er rustig onder. Dat is een goed teken. Onder het schedeldak ontwaar ik enige extra activiteit maar geen koorstachtige kortsluitingen. Alles onder controle. Wat overblijft is de uitvoering. Het domme doewerk. Een aanslag op het fysiek maar ontspannend voor de geest. Als na woensdag het fysiek op z'n lauweren kan rusten, is aan alle voorwaarden voldaan voor een acceptabele afsluiting. Enkel jammer dat ik daarna zelf moet rijden. Maar alles willen hebben is misschien ook wel een beetje teveel gevraagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten