maandag 16 maart 2015

Spansels

 Wat zal dat straks heerlijk zijn, als je iets zoekt, je slechts vijf kamers, een werkhok, een gastenhuis, een kelder en twee schuren hebt, waar het kan liggen .... Ruim anderhalve uur lopen zoeken naar spankabels. Kabels die ik een paar dagen geleden nog in mijn handen heb gehad, maar nergens kan vinden. Stom. Zelfs onzin, maar toch.

 Het valt onder de categorie gereedschap, dus gelukkig was er niet de verleiding om de inhoud van de dozen te checken. Dat gereedschap staat in dozen en kratten in de huiskamer, de ooit als bar bedoelde ruimte, het gereedschaphok (Gek, hè?), de middelste studio, kelder en slingert verder nog los rond in het sporthok en op de zolder van de studio's. Dat er ook nog wat in huisje 1 lag en dat dat precies die spangevallen waren, die ik zocht, was me ff ontschoten.

 Dus wat geïmproviseerd en als ik dan weg wil rijden, valt mijn oog gelukkig op de klok: 11:49. Nog elf minuten om de dealer te halen, voordat de poorten voor de lunch worden gesloten. 10 km, waarvan de helft achterafweggetjes ... St. Yrieix is te halen in 7 minuten, maar met aanhanger waarop de lading "à l'improvise" is vastgesjord? Jammer dan, dat wordt na tweeën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten