vrijdag 20 maart 2015

Concretiseren.

 Vanochtend de reis geboekt. Vijf hotels, 6 étappes. Draadje-paaltje-draadje-etc. Vijfmaal afwachten of die tweede hond ook mee mag, als ze geen bezwaar hebben tegen eentje. Verder brengt zo'n stap de werkelijkheid weer met een enorme ruk dichterbij. Het is geen kwestie van ontkennen, maar het besef van wat staat te gebeuren zakt wel steeds weer weg. Het weet steeds weer de onrealistisch kant naar voren te schuiven en zichzelf tamelijk ongrijpbaar te maken. Zo'n handeling als vanochtend werkt dan als een handvol ijsblokjes, op het moment dat je lekker na ligt te dutten in je bed.

 Beaune, Tuttlingen, Salzburg, Gyor, en Oradea. Comfort Hotel, Hühnerhof, Hotel schöne Aussicht, Achilles Park en Iris Hotel. als ze allemaal bevestigen geen bezwaar tegen een tweede hond te hebben, hoef ik er alleen nog maar naar toe te rijden. Alleen nog maar ..., zou willen dat dat op dit moment waar zou zijn. Ik denk liever ff niet aan, wat allemaal nog moet gebeuren. Zometeen maar weer aan de slag, dat is de enige remedie in deze.

 In middels weliswaar alle plekken hier gehad, waar spul vandaan moest komen, maar daarmee is het nog niet allemaal gewogen en geschikt bevonden. Laat staan opgeborgen en klaar gezet. Doen. Dus. Doeiii.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten