zondag 1 maart 2015

Sloopwerk

 De Billie's afgebroken! Dan ben je toch een heel end met het inpakwerk, of niet? Nooit gedacht dat ik die krengen ooit nog eens zou meenemen, maar hen wacht een schone taak op de nieuwe plek. Nuttig maar volledig uit het zicht. Van schoonheid kun je de verder praktische en vernuftig in elkaar zittende dingen tenslotte niet betichten.

 Nou een stuk of 20 à 30 of meer keer die twee trappen op en af en de bovenste verdieping is klaar voor de overdracht. Ook de eerste verdieping is zo goed als gedaan. Dus nu toch maar beginnen met die laatste dingetjes in dozen stoppen, ook de rondslingerende zooi op de begane grond. Allemaal dozen waar dan "Diversen" op komt te staan. Slordig maar niks aan te doen.

 Met het gereedschap en de schroef- en spijkerzooi in kratten komt het eind van het dozen vullen in zicht. Ergens rond de 120/130 grote dozen ga ik eindigen. Met 45 boekendozen, niet allemaal gevuld met boeken, een tiental kratten en dan de grotere en vooral onhandigere spullen. De hoeveelheid verbaast me niet. Deels redelijk ingeschat en deels werk je er natuurlijk ook naar toe. Allez laatste loodjes ..... here I come.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten