vrijdag 18 maart 2022

Zwakzinnig

 Het zou komisch zijn als de situatie niet zo dramatisch triest zou zijn. Dat Putin in zijn eigen wereld leeft, was al bekend. Ws leefde hij ook van het nieuws dat hij zelf goedkeurde zo niet maakte. Ergens de laatste tijd gelezen, dat hij 1000 medewerkers vervangen heeft uit angst voor vergiftiging. Wat moet zo iemand met 1000 medewerkers?? Dan die idioot lange tafel. De Covid-angst. Het teruggetrokken leven in zijn veilig gewaande bunker. Je noemde dat ooit paranoia.

 Zijn gezonde verstand is hij in elke geval kwijt. Als je al iedereen onder de knoet houdt, is het misschien aardig om je te realiseren, dat die lui om je heen je naar je mond praten om hun eigen huid te redden. Je dus zeggen wat je horen wilt en dat is toch vaak niet de waarheid. Blijkbaar is inmiddels tot hem doorgedrongen, dat de info, die hij kreeg van hooggeplaatste militairen, niet met de werkelijkheid overeen stemden. 

 Het koppen rollen schijnt begonnen, maar je staat dan toch mooi voor aap, nationaal en internationaal. Die lui, die hem een beeld van de Oekraïne hebben voorgeschoteld, waarvan ze geweten moeten hebben, dat het niet klopte, zijn ook niet de slimsten. Ook hier geldt het verhaal van leugen en waarheid qua inhalen en zo. Ik had allang gemaakt, dat ik weg was. Was er ws nooit aan begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten